Pazar, Haziran 22, 2008

wimbledon öncesi alıntılar

wimbledon öncesi, cumartesi günü sporcularla yapılan röportajlardan alıntılar.. yanlış çeviri ihtimaline karşılık ingilizceleri de mevcut..

"öğleden sonra köpeğimi gezdireceğim, biraz bilardo oynarım, bir kaç gün önce de golf oynadım. çok fazla televizyon izleyip hakkımda söylenenlere kafayı takmamaya çalışacağım."

“This afternoon I’m going to walk my dog, play some pool. I played golf a couple of days ago. I try not to watch too much TV and worry too much about what's getting said about me.”
- Andy Murray

(ben de diyorum adam neden başarısız oluyo devamlı.. e tenisten başka her şeyi yapmış son bir kaç günde)


"bu sene bir evim var artık, buradaki çoğu oyuncu gibi. kötü hava koşullarında, yağmur yağması durumunda dinlenebilirim. ama bu sporun bir parçası. bu wimbledon'ın bir parçası. alışılmış şekilde çok kötü bir havanız var, kabul etmelisiniz."

"This year I have a house, like most of the guys. And just in case that it's raining or bad weather you can have a rest. But this is a part of the sport. It's part of Wimbledon. Traditionally you have very bad weather. You have to accept it."
- Novak Djokovic


"en büyük amaçlarımdan ikisini gerçekleştirdikten sonra bir kaç günlüğüne eve dönüp uzun zamandır tanıdığım insanlarla, ailemle, arkadaşlarımla bunu kutlamak, bir çok sırp tarafından karşılanmak çok güzeldi. başbakan bile ailemi kabul etti. çok güzel bir andı."

“After achieving two of my biggest goals [winning Roland Garros and becoming the world no.1] it was nice to be able to go home for a couple of days, celebrate with people I know for a long time, friends, family, being welcomed by so many Serbian people. Then also the president received my family. It was a very nice moment.”
- Ana Ivanovic


"sanırım dışarıda kortta olduğumdan daha hiperaktifim. evde koltukta oturup tv izlemekten, sabah 11'de uyanmaktan nefret ediyorum çünkü tüm günü boşa harcamış gibi hissediyorum."

"I think I am more hyperactive outside the court than inside. I hate be at home on the sofa watching television, waking up at 11:00 in the morning, because I feel I lose the day."
- Rafael Nadal


röportajların tamamına ulaşmak için buradan..

Hiç yorum yok: