Cumartesi, Nisan 08, 2006

rapper portman


"natalie portman saçını kazıtmış olum" diye bağırarak yanıma yaklaştığında bir arkadaş henüz 2006'ya girmemişti dünya.. kısa saçlı kadınlardan nefret eden bu bünye, ütopik dünyasının prensesini bu halde düşündü bir kaç saniye.. aman allahımdı, olamazdı!!
apar topar google'a girip arattım bir foto bulabilmek için.. ve bulduğumda o beklediğim korkunç manzaranın aksine hala güzelliğini koruyan, bir su misali konulduğu kabın şeklini alıp da bak şu anda bile düşündükçe hiç konuyla alakasız deyimleri falan yazıma serpiştirmemin yegane sebebi, yazlarımın kurağı, kışlarımın ılığı, tu eees tu eeess la soleil.. evet bir tamamlanamayan cümle gibidir kendisi..

hala görmediyseniz işte bu meleğin bir gangsta rap videosu.. alabildiğine agresif, alabildiğine tatlı.. buradan »»

başarısız yazarın denemeleri i


"15 38 7 4 6

- şişli / mecidiyeköy
dedi her gün duyduğu ses yine.. göz kapaklarını yavaşça aralayıp uyandı ve ağır hareketlerle ayağa kalkıp kapıya doğru yönelirken camdaki yansımasına bakıp saçını düzeltti tıpkı her gün yaptığı gibi.. tıpkı her gün olduğu gibi sol tarafındaki kakülü gözüne giriyordu.. sıkılmamıştı.. eylemsizliğin gerektirdiği şekilde denge sorunu yaşadı 1-2 saniye.. bütün hayatı boyunca yaşadığının yanında neydi ki bu?


açılan kapıdan geçerken boşluğa dikkat etti ve sarıyı aştı.. daha kaç çizgiyi aşması gerekiyordu hayatında? neyse, şimdiki sorunu bu değildi zaten.. insanlar, istisnasız tüm insanlar, kendisine bakıyordu bir ucubeye bakar gibi.. biçimsiz bir saçla gezmekten rahatsız değildi o.. varsın insanlar baksındı, umrunda değildi..


sabit duruken yükselebildiği yegane şeye bindi yine.. zira asansör korkusu vardı hafiften.. yüzeye doğru çıkarken kafasında dönen tilkilerin başları kuyruklarına değmekte kendisi ise birazdan dahil olacağı kuyruğu düşünmekteydi.."


+ keees keees kes kes kes!!!
- noldu abi?
+ ne lan bu okuyucunun kafasını karıştırıyosun hasta mısın?
- abi benim tarzım bu napayım?
+ başlatma tarzına bi bok anlaşılmıyo bundan. düzgün yaz adamı dellendirme!
- iyi de abi ben...
+ sus o iki nokta ne? bi kere öyle bir noktalama işareti yok türkçe'de..
- abi işte o kesinlik belirtmiyo ama 3 nokta da değil yani devam da etmiyo. yani böyle ne bitmiş ne de bitmemiş.. bunalımvari yani..
+ hmm..
- bak görüdün mü?
+ neyi?
- sen de koydun demincek.
+ tamam kes bıdı bıdıyı hadi kapatıyorum fazla yazcak.
- telefonda mı konuşuyoduk abi biz?
+ ne bileyim bu senin yazın.
- haa doğru..
+ ulan bağlayamadın di mi diyaloğu yine.
- eheh... hadi kapa hadi kapa..
...




pisssssmi

hadi bakalım başlıyoruz...